Watson tuo suorat lähetykset ja tallenteet television lisäksi mobiililaitteisiin

Satapirkan Puhelin tuo television suorat lähetykset, tallenteet ja videovuokrauksentarjolle uudella Watson-palvelulla. Satapirkan Puhelin on tehnyt sopimuksen Anvia TV:n kanssa, joka toimittaa Watson palvelut Satapirkan Puhelimen asiakkaille.

Watsonin avulla kaikkien peruskanavien kaikki ohjelmat voidaan tallentaa kahden viikon ajalta, minkä lisäksi ohjelmia voidaan tallentaa normaalisti, jolloin ne pysyvät tallessa puoli vuotta.
Watsonin peruskanaviin kuuluvat kanavat YLE TV 1, YLE TV 2, MTV3, Nelonen, YLE Fem, Sub, YLE Teema, Liv, JIM, TV5, KUTONEN, FOX ja AVA.

Peruskanavien lisäksi Watsonilla voidaan tilata maksukanavia. Televisiokanavien lisäksi palvelulla voidaan vuokrata videoita Makuunin, C More Playn ja Hustlerin videovuokraamoista.

Watsonin sisällön katselu onnistuu televisioon liitettävällä hieman tulitikkuaskia suuremmalla tv-tikulla, tietokoneella sekä älypuhelimilla ja tableteilla. Watsonia voidaan käyttää 2,5 megan nettiyhteydellä, mutta esimerkiksi teräväpiirtokanavien ja -elokuvien katselua varten suositellaan vähintään 10 megan nettiyhteyttä.

Watson IPTV ja KTV –palvelun toimivuuden testaaminen SPP:n verkossa on käynnissä ja myynti päästään aloittamaan verkon toimivuuden varmistuttua kuluvan vuosineljänneksen aikana.
Sanoma Entertainment Finland Oy:n vaatimuksesta Nelonen, Liv ja Jim –kanavilta on 16.1.2014 alkaen tallennettavissa ainoastaan yksittäisiä ohjelmia sekä ohjelmasarjoja.

Tämä tarkoittaa, ettei kyseisiä kanavia voi jatkossa aktivoida jatkuvaan tallennukseen kokonaisuudessaan. Ohjelmaoppaan kautta voit kuitenkin tuttuun tapaan tallentaa Arkistoon yksittäisiä suosikkiohjelmiasi ja tehdä ohjelmasarjojen jatkuvia tallennuksia myös näitä kanavilta.

Sanoma Entertainment Finland Oy:n vaatimuksesta Watsonista poistuu samalla mahdollisuus katsoa Nelonen, Liv ja Jim -kanavien suoria lähetyksiä mobiililaitteiden tai tietokoneen kautta. Kyseiset kanavat ovat siis katseltavissa Watsonissa ainoastaan televisiosta tv-tikun avulla.
Tämä koskee vain Sanoma Entertainment Finland Oy:n kanavia.

Lisätietoja asiasta antaa Erkki Kulovuori puhelin 03 450 5530, 043 217 5530