KTV-verkossa muutostöitä 26.5.2014

Arvoisa KTV-asiakkaamme!

Kaapeli-tv-operaattori Satapirkan Puhelin tekee muutoksia kaapeli-TV- tarjontaansa ja vaihtaa signaalin toimittajaa. Muutos vaikuttaa sekä Lumotv-tuotteisiin että SPP:n kaapeli-tv-verkossa näkyviin kanaviin.

Muutos tehdään 26.5.2014 klo 06.00-12.00 välisenä aikana.

Jotta voitte katsoa televisiolähetyksiä muutoksen jälkeen, teidän tulee tehdä TV-virittimellenne tehdasasetusten palautus sekä kanavien uudelleen haku. Ilman tehdasasetusten palauttamista TV-kuva ei näy.

Huomioittehan, ettei tehdasasetusten palautusta voi tehdä ennakkoon vaan vasta 26.5.2014 klo. 12.00 jälkeen.

TOIMINTAOHJE ASUKKAALLE

Digilaitteet viritettävä uudelleen:
Suorita digivastaanottimen / digivirittimellä varustetun TV:n kanavahaku maanantaina 26.5.2014 klo 12.00 jälkeen. Useimmat vastaanottimet etsivät kanavat automaattisesti. Jotkut vastaanottimet saattavat kuitenkin vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä. Laitteeseen mahdollisesti tehdyt suosikkilistat, kielivalinnat ja tallennusten ajastukset on tällöin tehtävä uudelleen. Ohjeet löytyvät laitteen käyttöoppaasta.

MaksuTV-palvelut
Mikäli taloudessa on Lumotv maksu-tv-palveluita, tulee digilaitteeseen vaihtaa uusi katselukortti. Tämän lisäksi pitää tehdä yllä mainittu digiboksin/digivirittimen tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleen haku. Vanhaa katselukorttia ei tarvitse palauttaa vaan sen voi leikata kahtia ja hävittää.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka palvelee teitä numerossa 03 440 7100 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@satapirkanpuhelin.fi