Viasat Hockey Finland näyttää Teemu Selänteen tribuuttiottelun ilmaiseksi koko Suomeen

Viasat ja Viaplay yhdessä Veikkauksen kanssa tarjoavat 11.1.2015 pelattavan Teemu Selänteen tribuuttiottelun ilmaiseksi ja suorana lähetyksenä kaikkiin suomalaisiin koteihin. Ottelu näkyy valtakunnallisesti kaikkien operaattoreiden kaapeli-, IPTV- ja antennitalouksissa sekä internetissä Viaplay-palvelussa.

Tribuuttiottelussa kohtaavat kaksi Selänteen ex-seuraa kun Anaheim Ducksia vastaan asettuu Winnipeg Jets, joiden paidassa Selänteen NHL-ura alkoi kaudella 1992-93. Selänne päätti menestyksekkään uransa Anaheimin riveissä viime kauteen.

Teemu Selänteen ”Tribute night” ottelu alkaa Viasat Hockey Finland-kanavalta sunnuntain 11.1. ja maanantain 12.1.2015 välisenä yönä klo 04:05 Suomen aikaa ja uusintana maanantaina klo 18.00 alkaen. Ottelu näkyy valtakunnallisesti kaapeli-, IPTV- ja antennitalouksissa sekä internetissä Viaplay-palvelussa. Viasat Hockey Finland kanavan ilmaiskatselu alkaa Suomessa jo perjantaina 9.1. ja jatkuu maanantaihin 12.1. saakka.

Lue koko tiedote tästä..