Watson palvelussa huoltotöitä 3.5.2016 klo 9.00-10.30

Hyvä asiakkaamme,

Teemme Watson-palvelun taustajärjestelmissä huoltotöitä, joiden vuoksi palvelussa esiintyy katkos tiistaina 3.5.2016 klo 9.00–10.30. Kyseisenä aikana Watson-palvelun käyttäminen, live-tv-lähetysten katsominen tai tallenteiden tekeminen kyseiselle ajalle ei ole mahdollista.

Huoltotöiden jälkeen Watsonin sisältöä voi katsoa jälleen myös Chrome, Internet Explorer ja Safari -selaimilla
Tämä edellyttää kuitenkin uuden videoliitännäisen käyttöönottoa. Päivityksen myötä käyttöön tuleva, selaimella sisällön katsomiseen tarvittava liitännäinen korvaa vanhan Verimatrix-liitännäisen. Käynnistäessäsi seuraavan kerran Watsonin selaimella, tulee sinun ladata ja asentaa selaimeesi uusi videoliitännäinen selaimen antamien ohjeiden mukaisesti.

Jatkossa Watsonia voit käyttää siis seuraavilla selaimilla:
Windows: IE, Firefox ja Chrome
Mac: Safari, Firefox ja Chrome

Liitännäisen asennuksesta Chrome-selaimeen löydät asennusvideon tästä.

Päivityksessä selkeytämme myös selainkäyttöliittymän C More -ohjelmakirjastoa. 
Jatkossa C More -ohjelmakirjaston sisältö on jaettu boksikäyttöliittymän ja äly-tv-sovellusten tavoin C More Film ja C More Series -välilehdille helpottamaan sisällön selailua. Series -välilehdeltä näet jatkossa sarjat kansioittain. Jos sarjasta on useampi kausi, kaudet näkyvät kansiossa kausikohtaisesti. C More -ohjelmakirjasto on MTV Totalin ja C More Film -kanavapakettien tilaajille sisältyvä ohjelmakirjasto, josta voit katsoa elokuvia ja useiden tv-sarjojen kokonaisia tuotantokausia.

Jos sinulla ilmenee ongelmia videoliitännäisen asennuksen kanssa, voit olla yhteydessä Watson Helpdeskiin numerossa 0600 399 111 (arkisin 8–21, lauantaisin 10–15, 1,96 €/min) tai osoitteessa helpdesk@watson.fi.

Pahoittelemme suuresti muutoksesta aiheutuvaa vaivaa.

Ystävällisin terveisin,
Watson asiakaspalvelu